سداد

أَعِینونی بِورعٍ و اجتهاد و عِفَّة و سداد

سداد

أَعِینونی بِورعٍ و اجتهاد و عِفَّة و سداد

نظرات حاوی پیام تبلیغی منتشر نمی شود...

سداد

دلم تنگ این بهشت شده ...

فرماندهـ منــــ

...

#کار_تشکیلاتی

حواستان باشد؛ انشعاب و انشقاق و دو دسته شدن خطرناک است؛ یکی به خاطر یک فکری از مجموعه ای جدا بشود، باز یکی دیگر از آن طرف به خاطر یک فکر دیگر جدا بشود؛ در حالیکه این فکرها ممکن است درست هم باشد، اما آنقدر اهمیت نداشته باشد که انسان این یکپارچگی را بخاطر آن به هم بزند.

بنده عرض کردم اتحاد ملی، خب، اتحاد ملی برای شما دانشجویان بسیجی از همین بسیج خودتان شروع می شود: اتحاد سازمانی و تشکیلاتی.

نگذارید شما را تکه تکه و پاره پاره کنند.

31/02/1386

" "

عشق نـوشتـــ

...

...

یکـ دوست جدید

نام کتاب: ارتش سری روشنفکران

نویسنده: پیام فضلی نژاد

ناشر: کیهان

لینک خریــد:

از اینجا بخرید...

معرفی کتاب:

فضلی نژاد در این کتاب بیشتر به روایت تاریخ اندیشه سیاسی در ایران معاصر و «نسبت علوم انسانی و مترجمان سکولار با براندازی نرم» می‌پردازد و در ضمن یک روایت تاریخی، مفاهیمی مانند «فروپاشی ایدئولوژیک» و «جاسوسی آکادمیک» را شرح می‌دهد. جدیدترین اسناد جاسوسی فیلسوفان یهودی مانند سِرآیزایا برلین، سِرهانا آرنت، سِرکارل پوپر، لشک کولاکوفسکی، هربرت مارکوزه یا متفکرانی مانند برتراند راسل، جان دیویی و ریچارد رورتی برای سرویس‌های جاسوسی غرب در این کتاب ارائه شده است. مترجمان سکولار از عزت‌الله فولادوند تا محسن ثلاثی یا ناشران وابسته مانند همایون صنعتی‌زاده و احسان یارشاطر از دیگر سوژه‌های نویسنده هستند؛ و پیوندهای این فیلسوفان یهودی و مترجمان سکولار با چهره‌های «روشنفکری دینی» مانند «عبدالکریم سروش» و «سیدمحمد خاتمی» و «مصطفی ملکیان» شرح داده است.

در بخشی از همچنین:

کتاب «ارتش سری روشنفکران» شامل 4 فصل با عناوین «درآمد: جاسوسان در تهران»، «فصل اول: علوم انسانی؛ الهیات جنگ نرم»، «فصل دوم: فیلسوفان یهودی و مترجمان سکولار»، «فصل سوم:سکولاریسم مقدس آمریکایی» و «فصل چهارم: سیاستمداران عملگرا و دولت سرمایه‌داری» است. پس از فصل چهارم، رساله‌ای 55 صفحه‌ای با نام «امام جنگ عقیده» چاپ شده که روایت‌گر تحلیل امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی پیرامون «غرب‌شناسی»، «علم غربی»، «علوم انسانی»، «دانشگاه»، «معنای روشنفکری» و... است. کتاب «ارتش سری روشنفکران» در بخش «به روایت تصویر» شامل بیش از 100 سند، تصویر و کلیشه مطبوعاتی است و برای اولین‌بار در آن نامه‌های دست‌نویس از «احمد اشرف» (تحلیلگر CIA) خطاب به «عباس عبدی» و نامه «علیرضا نوری‌زاده» (جاسوس MI6) خطاب به «محمدعلی ابطحی» به همراه دست‌خط‌ها و اسنادی مانند مکاتبات حاج «حسین شریعتمداری» با پرفسور «حامد الگار» (استاد دانشگاه برکلی) به چاپ رسیده است. بخش «به روایت تصویر کتاب» شامل 50 صفحه است که ذیل هر عکس و سند و دست‌خط، توضیحات و شناسه‌های آن آمده و خوانند از هر عکس به صفحه مربوط به بحث در متن کتاب ارجاع می‌شود.

پربیننده ترین مطالب

فتنه "1288"

سه شنبه, ۱۲ مرداد ۱۳۹۵، ۰۶:۵۹ ب.ظ

و اما فتنه از ماده ی "فِ ت نِ" میباشد؛ که وقتی به فرهنگ های لغت سَرَک میکشیم آنرا به آشوب، بلوا، جنجال، آفت و بلا معنی شده است. در برخی هم به آزمون و آزمودن و امتحان معنی شده است.

 

اما آنچه در ذهن من و شما از فتنه نقش میبندد این است که گروه یا حزب یا جناحی در یک کشور و نظام و حکومت که با سیاست های ریز و کلان آن مخالف هستند، دست به آشوب و بلوا میزنند؛ البته نه صرفاً آشوب و بلوا؛ بلکه آشوب میکنند با هدف سد راه شدن برای حرکت آن حکومت؛ یا ایجاد خلل در حرکت و اهداف آن نظام؛ و یا ایجاد تغییر در مسیر حرکت و یا حتی براندازی آن نظام و حکومت...

بلاخره تا هر جا و هر مرحله ای که توان شان اقتضا کند پیش می روند!

مثلاً ذهنمان می رود به سال 88 (همان 1388) که گروهی از مخالفین و فریب خوردگان نظام اسلامی ایران، دست به آشوب و بلوا زدند! به بهانه ی انتخابات و با همان اهداف شومی که گفته شد؛ که البته توانشان تا حد ایجاد خلل در حرکت این نظام بود.

اگر کمی بیشتر به ذهنمان فشار بیاوریم و کمی دورتر را نگاه کنیم به ده سال قبل تر روانه میشویم یعنی سال 78 و فتنه و مسائل پیچیده اش؛ من جمله همان قضایای کوی دانشگاه که زبان زد هم شده است اتفاقا و همگی صرفاً همین را شنیده ایم و بیش از آن را به هر دلیلی نداسته ایم هنوز!

ولی میدانیم آشوبگران آن سال هم توانشان در حد ایجاد خلل در حرکت نظام بود نه بیشتر!

 

اما بیش از این را گمان نکنم ذهن هایمان قَد بدهد!

چونکه به بیش از سال 78 را دیگر حتی سن هایمان هم قد نمیدهد چه رسد به ذهن ها!

حال این موارد را که همین حوالی مان بوده را هم به دنبالش نرفته ایم! دورتر از این مواردش دیگر پیشکش!

 

اما وقتی کمی با تاریخ همراه میشویم و این تاریخ دستمان را میگیرد و تا حدود یک قرن و اندی سال، قبل ترمان می برد؛ جایی که فتنه ای دیگر به پا شد یعنی حوالی سال 1288...

آنجا خبرهایی هست و فتنه ها و آشوب هایی؛ ولی با یک تفاوت...

و آن اینکه فتنه گران و آشوب و بلوا به پا کنندگان آن سال، کمی بیش از این فتنه های نزدیکتر ما قدرت داشتند!

نه تنها صد راه حرکت آن انقلاب و حکومت در حال تشکیل نطفه شدند، نه تنها باعث ایجاد خلل در حرکت و اهداف آن شدند؛ بلکه مسیر حرکت آن را نیز تغییر دادند و منحرفش کردند!

حتی اوضاع آن سال ها کمی وخیم تر از این حرف ها هم هست!

و آن اینکه، حتی رهبر آن جریان و نظام نو پا را هم به چوبه ی دار آویختند و آب از آسیاب تکان نخورد!

 

آری؛ آن روزها نهضتی در حال شکل گیری بود با عنوان "نهضت عدالت خانه" که مخالفان و آشوبگرها منحرفش کردند البته نه با جار و جنجال و آشوب خیابانی؛ بلکه خیلی خاموش و آرام؛ با نفوذ در قلب مردم و اطرافیان علما؛ آن نهضت تبدیل شد به "نهضت مشروطه" و رهبرش را به جرم مخالفت با آن به دار آویختند و مردم ایستادند و نگاه کردند؛ و آب از آب تکان نخورد!

 

و به همین راحتی رهبر نهضت مشروطه؛ شیخ شهید، آیت الله فضل الله نوری را از چوبه ی دار، به پایین آویختند...

 

اما چند نکته:

1) اگر آن زمان علما نجف به دلیل نداشتن اطلاعات لازم و کافی نبودن وسایل ارتباطی، با جریان مشروطه همراه شده بودند و اَنگ تندروی به شیخ فضل الله نوری میزدند؛ امروز نیز برخی علما نه در نجف، بلکه در همین قم، و با این همه وسایل ارتباطی و خبری وسیع، از همه جا بی خبر و ...

 

2) هیچ آیه و روایت و بشارت و وحی ای نیامده است که در این انقلاب نیز قرار نیست هیچ گونه خلل و انحراف و ... رخ دهد! پس کمی به هوش باشیم و در جهت حفظ و اعتلای آن تلاش نماییم.

 

نظرات  (۱۲)

۱۲ مرداد ۹۵ ، ۲۱:۰۷ ...:: بخاری ::...
افرین ک از این مسئله نوشتید.
خوب هم نوشتید.
موفق باشید در پناه الله.
پاسخ:
سلامت باشید.

تشکر
۱۳ مرداد ۹۵ ، ۰۱:۲۳ یک برانداز نرم
با نکته یکتون خیلی موافقم ، خیلی .
خدا آخر عاقبت ما رو
با بعضی از این حضرات قم و مشهد و نجف نشین ختم به خیر کنه ...
یادمون نره سلیمان ها و شریح ها و ... امروز هم هستند ، حتی بیشتر !
خدا قوت
پاسخ:

بله...

سلام علیکم
چه عجب مستفیض شدیم از قلم تان... قلم تان مستدام
1- چقدر عجیب که آن هم دقیقا 1288 بوده.
2- قطعا همین است که می فرمایید، باید با گوش و چشم باز حواسمان به انقلاب باشد، سال 88 هم اگر نبود کاری که در روز عاشورا کردند، و باعث شد 9 دی رقم بخورد، شاید انقلاب را مصادره کرده بودند. واقا آن سال به عمق سخن حضرت اما پی بردم: هر چه ما داریم از محرم وصفر است.

جسارتا جهت اطلاع،
درباره حضور علما در مشروطه، جناب حجت الاسلام دکتر رهدار، یک سلسله یخنرانی دارند با عنوان: مناسبات فقه وسیاست، خیبی خوب تحلیل کردند این فضا را.

پاسخ:
سلام علیکم
شما لطف دارید.

تشکر بابت معرفی موضوع حضور علما در مشروطه آقای رهدار.
ان شاء الله استفاده کنیم.
۱۳ مرداد ۹۵ ، ۲۳:۵۰ علی رسولان
بسیار تذکر به جایی بود
قبلن ترها اینجا این رو خونده بودم خیلی برام جالب بود این صدسال های تاریخ
و دقیقن همون دامی که پهن شده این روزها تو ده سال ها
شاید برگرده به زیاد شدن درصد شکنندگی ماها
1288
1388

1378
1388

آدرس اونجا: مکتب انقلاب
پاسخ:
تشکر...

درصد شکنندگی ما! جالب فرمودید...

به نکته بسیار دقیقی اشاره کرده اید. نکته ای که حضرت آقا بسیار درباره مطالعه آن سفارش کرده اند و جا دارد واقعا روی این مساله تفکر شود. از نظر بنده بهتر است این موضوع به همین پست ختم نشود و می طلبد حداقل شما یک پست دیگر تحت عنوان عبرت گیری از جریان مشروطه را داشته باشید.
"امروز قضایای مشروطه برای ما کاملا قابل درس‌گیری و درس‌آموزی است. چون بنده در برهه‌ای از سالهای زندگی‌ام با مسائل و قضایای مشروطه خیلی انس داشته‌ام و کتابها و گزارشهای متعدد را نگاه می‌کردم، امروز که نگاه می‌کنم، می‌بینم این قضایا و حوادث خیلی به هم نزدیک است. همچنین عوامل در انقلابهای گوناگون دنیا؛ مثلا انقلاب کبیر فرانسه یا انقلابهای دیگر، مشابه است. عوامل مشابه است و نتایج مشابهی را هم می‌دهد. مثلا در انقلاب کبیر فرانسه عامل مخربی وجود داشته که ما جلو این عامل مخرب را در این‌جا گرفتیم و نگذاشتیم، می‌بینیم آن نتایج مترتب نشد، یا عاملی وجود داشته که آن‌جا تخریب ایجاد کرده، ما این‌جا جلو آن را نگرفتیم، می‌بینیم عینا همان تأثیر و همان زیان را در این‌جا هم به‌طور مشابه داشته است."
 حضرت آیت الله خامنه ای در دیدار مدیران صدا و سیما 15/11/1381

پاسخ:
بله صحیح فرموده اید.؛ یک پست کمه واسه این مطلب، ولی دو تا هم کمه! چون که این موضوع کتاب ها و مقاله ها می طلبه! که البته تا به حال هم بسیار کتاب نوشته شده.

ممنون از صحبت آقا که ارسال کردید... :)
۲۰ مرداد ۹۵ ، ۱۶:۰۵ وخدایی که دراین نزدیکیست ..!
آفرین کم الله 

یه زمانی تاریخ هرجوریش ک بود دوستمیداشتم 
منتهی دست زمانه ...

عالی بود

+منتشر میشود در انقلابیست
https://telegram.me/enghelabist

پاسخ:
تشکر....

إن شاء الله باز هم هر جورش که باشد (البته نه تحریف شده اش) را دوست داشته باشید!

مولای من !

رضا مشو که بیفتم

چو مرغک زاری

کز آشیانه بیفتد ...

 + میلاد آقا امام رضا (ع) مبارک باشه . مقام رضا قسمتتون !

پاسخ:
بر شما هم مبارک باشید...

و روزی شما نیز إن شاء الله.
۲۴ مرداد ۹۵ ، ۱۵:۳۷ مدیون زهرا سلام الله علیها
سلام علیکم. عیدتون مبارک
خداقوت
درسته باید به هوش باشیم...
پاسخ:
سلام علیکم

سلامت باشید...
مطلب شما در کانال تلگرامی انقلابیست منتشر شد.
ممنون
پاسخ:
تشکر...
خیلی خوب
دوست هیئتی! سلام
عزاداری های شما مورد قبول درگاه الهی

هیئت مجازی کتاب قصد دارد در ایام محرم و صفر برای تکمیل بخش "کتابخانه ی حسینی" خود به معرفی آثاری پیرامون امام حسین (ع) و قیام عاشورا بپردازد.
از شما همراه گرامی خواهش می شود در صورت داشتن پیشنهادی برای این ایام به هیئت مجازی کتاب مراجعه نموده و پس از اطمینان از تکراری نبودن عنوان کتاب ،معرفی خود را برای ما ارسال نمایید.
امید که با گسترش فرهنگ عاشورایی اجر معنوی خود را از خاندان کرامت (علیهما السلام) دریافت کنید.
با تشکر
هیئت مجازی کتاب
چشم به راه معرفی کتاب های شما هستیم
www..heyateketab.blog.ir
۲۴ مهر ۹۵ ، ۱۱:۰۵ هیئت مجازی کتاب
سلام
عزاداری ها قبول
دوست گرامی واقعا در ایام محرم صفر یک کتاب خوب عاشورایی به هیئت کتاب هدیه نمی کنید؟ :)
ثوابش محفوظ هست ! مطمئن باشد!
چشم به راهیم...خیلی زیاد!
پاسخ:
سلام
آخه هیئت کتاب خیلی وقت بود که انگار در حالت اغماء به سر می برد!
خوشحال شدیم از راه اندازی مجدد...

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">