نظرات حاوی پیام تبلیغی منتشر نمی شود...
...
#کار_تشکیلاتی
حواستان باشد؛ انشعاب و انشقاق و دو دسته شدن خطرناک است؛ یکی به خاطر یک فکری از مجموعه ای جدا بشود، باز یکی دیگر از آن طرف به خاطر یک فکر دیگر جدا بشود؛ در حالیکه این فکرها ممکن است درست هم باشد، اما آنقدر اهمیت نداشته باشد که انسان این یکپارچگی را بخاطر آن به هم بزند.
بنده عرض کردم اتحاد ملی، خب، اتحاد ملی برای شما دانشجویان بسیجی از همین بسیج خودتان شروع می شود: اتحاد سازمانی و تشکیلاتی.
نگذارید شما را تکه تکه و پاره پاره کنند.
31/02/1386
" "
...
...
نام کتاب: ارتش سری روشنفکران
نویسنده: پیام فضلی نژاد
ناشر: کیهان
لینک خریــد:
معرفی کتاب:
فضلی نژاد در این کتاب بیشتر به روایت تاریخ اندیشه سیاسی در ایران معاصر و «نسبت علوم انسانی و مترجمان سکولار با براندازی نرم» میپردازد و در ضمن یک روایت تاریخی، مفاهیمی مانند «فروپاشی ایدئولوژیک» و «جاسوسی آکادمیک» را شرح میدهد. جدیدترین اسناد جاسوسی فیلسوفان یهودی مانند سِرآیزایا برلین، سِرهانا آرنت، سِرکارل پوپر، لشک کولاکوفسکی، هربرت مارکوزه یا متفکرانی مانند برتراند راسل، جان دیویی و ریچارد رورتی برای سرویسهای جاسوسی غرب در این کتاب ارائه شده است. مترجمان سکولار از عزتالله فولادوند تا محسن ثلاثی یا ناشران وابسته مانند همایون صنعتیزاده و احسان یارشاطر از دیگر سوژههای نویسنده هستند؛ و پیوندهای این فیلسوفان یهودی و مترجمان سکولار با چهرههای «روشنفکری دینی» مانند «عبدالکریم سروش» و «سیدمحمد خاتمی» و «مصطفی ملکیان» شرح داده است.
در بخشی از همچنین:
کتاب «ارتش سری روشنفکران» شامل 4 فصل با عناوین «درآمد: جاسوسان در تهران»، «فصل اول: علوم انسانی؛ الهیات جنگ نرم»، «فصل دوم: فیلسوفان یهودی و مترجمان سکولار»، «فصل سوم:سکولاریسم مقدس آمریکایی» و «فصل چهارم: سیاستمداران عملگرا و دولت سرمایهداری» است. پس از فصل چهارم، رسالهای 55 صفحهای با نام «امام جنگ عقیده» چاپ شده که روایتگر تحلیل امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی پیرامون «غربشناسی»، «علم غربی»، «علوم انسانی»، «دانشگاه»، «معنای روشنفکری» و... است. کتاب «ارتش سری روشنفکران» در بخش «به روایت تصویر» شامل بیش از 100 سند، تصویر و کلیشه مطبوعاتی است و برای اولینبار در آن نامههای دستنویس از «احمد اشرف» (تحلیلگر CIA) خطاب به «عباس عبدی» و نامه «علیرضا نوریزاده» (جاسوس MI6) خطاب به «محمدعلی ابطحی» به همراه دستخطها و اسنادی مانند مکاتبات حاج «حسین شریعتمداری» با پرفسور «حامد الگار» (استاد دانشگاه برکلی) به چاپ رسیده است. بخش «به روایت تصویر کتاب» شامل 50 صفحه است که ذیل هر عکس و سند و دستخط، توضیحات و شناسههای آن آمده و خوانند از هر عکس به صفحه مربوط به بحث در متن کتاب ارجاع میشود.
سلام
حجاب واجب است یا مستحب ؟ آیا واجب بودن حجاب به صورت مطلق و همیشگی است یا اینکه مقید است به شرایطی ؟
در این مقاله (حجاب اختیاری- قسمت دوم) به این سوال جواب داده شده است . منتظر هستیم .
سلام
تشکر از شما به خاطر ارسال مطلبتان به سایت "حرف تو"
"زن و نقش وی در اجتماع"
با آدرس:http://harfeto.ir/?q=node/13784
در این سایت انتشار یافت.
چشم به راه مطالب خوب شما هستیم.
هدیه سایت حرف تو به شما:
"امام رضا (علیهالسّلام): تا سه خصلت در مؤمن نباشد، مؤمن نیست: خصلتی از پروردگارش، خصلتی از پیامبرش (صلّیاللهعلیهوآله) و خصلتی از ولی خدا. امّا خصلت پروردگارش، نهفتن راز است؛ و خصلت پیامبر خدا (صلّیاللهعلیهوآله)، ملایمت با مردم است؛ و خصلت ولی خدا، شکیبایی در تنگنا و سختی است."
یا علی
سلام
میلاد مبارک
میگم یعنی سوال من اینقدر سخت بود که جوابمو ندادین ؟؟؟؟؟؟؟؟
.........
اینجا چرا شکلک نداره؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
حالا سوالمو متوجه نشدین اونوقت باید حذفش کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید میگفتین که متوجه نشدین تا براتون توضیح بدم.......
هر چند سوالم خیلی واضح بود ...
شهید یه جا برای زن شخصیت قائل میشن و جایی شیئیت .......
حالا میشه بفرمایین که دقیقا فرق شیئیت با شخصیت چیه؟؟
و علت این وجه تسمیه چی بوده؟؟
من توی این مسئله با شهید مخالفم .......
سلام
اصلا هم زود قضاوت نکردم، چون من همین سوال فرق شیئیت با شخصیت رو قبلا توی همین پست پرسیده بودم که شما جواب ندادین و حذفوندینش!!!!!!!!
الانم که سوال منو جواب ندادین
...............
ببینین فرق شی با شخص در اینه که شی در حقیقت صرفا یک وسیله است ابزاره ، منفعله و هیچ قابلیتی (قابل به معنای فلسفی) نداره
ولی شخصیت دقیقا بر خلاف شیئیت دارای هویت و قابلیته ، دارای عنصر تاثیر گذاری و احساس و عاطفه و عقلانیت و اراده و.... است
اونطور که من متوجه شدم شهید زنی رو که فعالیتش رو در خونه محدود کنه به عنوان شی معرفی میکنه و به زنی که فعالیت اجتماعی داشته باشه شخصیت میبخشه
مشکل این صحبت اینه که حضور زن در خونه رو منحصر دونسته در ارضای احساسات جنسی و عاطفی مرد ، در حالیکه زن حتی با حضور در خونه میتونه نقشی فراتر از این رو داشته باشه مثل نقش مادری
این بزرگترین و مهم ترین و تاثیرگذارترین نقش یک زن میتونه باشه
راستش صحبت شهید تا حدودی گیج کننده و متناقضه.... یه جا میگه که به عنوان یک شی نقش غیر مسقیم در تاریخ داره و جای دیگه میگه نقش زنی که شیئیت داره منفی محضه
من فکر میکنم شیئیت یا شخصیت پیدا کردن زن ربطی به فعالیت اجتماعی یا حضور در خونه نداره......
من شیئیت و شخصیت رو در عوامل دیگه ای میدونم
البته باید بشینم و این قسمت از کتاب رو کامل و دقیق بخونم تا بهتر و دقیق تر بتونم اظهار نظر کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا شبهه و تناقض منو جواب ندادین؟؟
قرار بود در خدمت باشین اگر شبهه ای بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
قشنگ بود..
اگه بفهمیم اون مقامه رو خیلی کارمون ردیف...